Tarieven

U betaalt de kosten van de consulten, na ieder gesprek of aan het einde van het traject rechtstreeks aan Psychologenpraktijk Molenwaard. Voor een intakegesprek en een vervolgconsult van 60 minuten betaalt u € 90,-. Dit geldt ook voor niet verzekerde zorg producten en zelfbetalers.

Afname van een intelligentieonderzoek, persoonlijkheidsonderzoek, speldiagnostisch onderzoek en gezinsdiagnostisch onderzoek is mogelijk en zal met u persoonlijk worden afgestemd, waarna een prijsopgaaf zal worden gedaan.

Vergoeding zorgverzekeraar

U wordt geadviseerd om zelf bij uw verzekeraar of de gemeente naar de mogelijkheid te informeren om uw behandeling deels vergoed te krijgen en wat de hoogte is van deze vergoeding. Onze praktijk werkt op restitutiebasis. Vanaf januari 2014 geldt dat er sprake moet zijn van een psychiatrische stoornis waaraan een viertal trajecten kunnen worden gekoppeld om voor deze vergoeding in aanmerking te komen. Mocht er geen sprake zijn van een psychiatrische stoornis, dan bent u nog steeds van harte welkom, maar zult u de gesprekken geheel zelf moeten betalen.

Aansprakelijkheidsverklaring

Psychologenpraktijk Molenwaard kan niet garanderen dat de behandeling door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Zorgverzekeraars hebben van de overheid ruimte gekregen om eigen aanvullende voorwaarden te stellen, waardoor Psychologenpraktijk Molenwaard geen enkele aansprakelijkheid kan aanvaarden voor declaraties die door uw verzekeraar worden afgewezen om welke reden dan ook. Dat maakt dat u het risico aanvaard dat u zelf alles moet betalen en Psychologenpraktijk Molenwaard hier niet voor aansprakelijk kan stellen.

Annuleren van een afspraak

U bent zelf verantwoordelijk voor het beheren van uw afspraken. In het geval dat u verhinderd bent, dient u 24 uur van te voren uw afspraak af te zeggen. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar ppmolenwaard@gmail.com. Hierdoor kan de voor u gereserveerde tijd nog ingevuld worden. Doet u dit niet dan zijn wij genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen. U krijgt dan een factuur van € 45,- thuis gestuurd. Uw verzekering vergoedt deze nota niet.

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op

Klik hier
Website laten maken door Modual.